Regio Amersfoort

Vanaf september 2016 wordt de opleiding Holistisch Therapeut ook in de regio Amersfoort gegeven.

Over Margriet Homma

Vanaf jongs af aan is Margriet geïnteresseerd in de werking van energie bij mensen en dieren. Ze begreep dat het belangrijk is om te luisteren naar en te vertrouwen op haar intuïtieve vermogens. Deze is ze verder gaan ontwikkelen sinds de opleiding tot Holistisch Therapeut. Vanaf dat moment vielen “puzzelstukjes” in elkaar en is ze echt gaan ervaren wat leven vanuit “de flow” is. Daarvoor is bewustzijn zo belangrijk. Wanneer dit er is, kun je je leven voor een groot deel creëren zoals jij dat wenst. Het uitdragen van dit creatieproces is een passie van Margriet. Ze ervaart dat mensen hierdoor (weer) kracht en zelfvertrouwen krijgen door oude pijn en patronen los te laten en zich gaan focussen op hun hartenwensen.

Sinds 2015 heeft Margriet een praktijk in Holistische therapie, coaching & Reiki genaamd YunaCare. Als Reiki trainer biedt ze ook Reiki cursussen aan. Margriet heeft twee dochters, Mila en Nine.

Achtergrond

Na haar opleiding tot paraveterinair te hebben afgerond, wilde ze de therapeutische richting op. Hoewel haar liefde voor dieren groot is, wilde ze ook erg graag mensen ondersteunen. In 2006 is ze afgestudeerd als Bachelor in Social Work. Ze is toen aan de slag gegaan als maatschappelijk werker in een psychiatrische kliniek. Opgroeiend in een ondernemersfamilie heeft ze altijd de behoefte gevoeld om te creëren en te ondernemen. In 2011 kreeg ze de kans om zelf een deeltijd behandelafdeling op te starten binnen de GGZ. Deze coördineert ze nog steeds parttime.

Hierna heeft ze de opleiding tot Holistisch Therapeut én Reiki trainer behaald bij ZoMa opleidingen. Ze was al met veel passie haar praktijk YunaCare begonnen. In 2015 is ze samen met Marjolein ZoMa Community gestart.
Vanaf september 2017 is Margriet als trainer verbonden aan ZoMa opleidingen, locatie Amersfoort. Daar zal zij de opleiding verzorgen.

Over Lineke Folkers

Als klein meisje al was Lineke gevoelig voor emoties van andere mensen. Nadat zij in 2010 in aanraking kwam met Reiki, leerde Lineke haar helderziende gaven verder te ontwikkelen. Sinds 2013 heeft Lineke haar eigen praktijk voor Natuurgeneeskundige therapie en Reiki, praktijk Lichtpunt. Zij helpt mensen hun eigen lichtpunt terug te vinden. Lineke heeft een zoontje, Job.

Achtergrond

Na haar rechtenstudie is Lineke gaan werken als kandidaat-notaris, waarbij zij zich met name bezig hield met belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven: samenwonen, trouwen, scheiden en overlijden. Door dit werk integreerde zij haar juridische kennis met mensenkennis.In 2010 is Lineke via Marjolein, oprichtster van ZoMa opleidingen, in aanraking gekomen met Reiki. Na haar eerste Reiki inwijding volgden de daaropvolgende inwijdingen en is zij sinds 2013 Reikimaster. 

Lineke is in 2010 begonnen met de vierjarige opleiding op HBO niveau voor energetisch therapeut bij de Hogeschool Geesteswetenschappen te Utrecht. Zij heeft deze opleiding in 2014 afgerond. Door het volgen van deze opleiding heeft zij haar intuïtieve vermogens verder geprofessionaliseerd.
Vanaf 2013 geeft Lineke vanuit haar eigen praktijk, praktijk Lichtpunt, behandelingen, coaching en reiki cursussen. Zij helpt mensen met verschillende klachten en helpt hen hun eigen lichtpunt te vinden.

Sinds 2014 is Lineke verbonden aan ZoMa opleidingen. Eerst als examinator en kort daarna ook als trainer. Vanaf september 2016 is zij als trainer verbonden aan ZoMa Opleidingen in Amersfoort. Daar verzorgt zij dan ook de opleidingen.