Reiki 3 (Graad 3), Master in Reiki

Reiki 3 wordt ook wel de Master genoemd, oftewel de meestercursus. Reiki 3 gaat echt dieper op Reiki in. Om Reiki 3 te gaan volgen is het erg belangrijk dat je al veel met Reiki hebt gewerkt. Je bent toe aan Reiki 3 als je zeker weet dat je Reiki in je leven blijft toepassen en gebruiken.

Reiki 3A

In Reiki 3A krijg je 1 inwijding en leer je te werken met het vierde symbool. Hiermee rond je in feite je Reiki-opleiding voor jezelf af. Je intuïtie versterkt zich nog meer. Je kan de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel en dat maakt je een heel mens. Daardoor zul je vanuit een hoger bewustzijn kunnen leven. Je integreert alle niveaus met elkaar.

Programma Reiki 3

De Reiki 3 cursus bestaat uit 3 dagdelen: 1 hele dag en een terugkomochtend. De terugkomochtend wordt 3 weken na de cursus ingepland. Na de Reiki 3 cursus kun je ook weer verder met de opleiding tot Holistisch therapeut. Deze zit namelijk inclusief de opleiding tot Holistisch Therapeut, tussen het 1e en het 2 jaar.

Kosten

De Reiki 3 cursus bedraagt 500 euro, inclusief: informatiemapje, lunch, drinken, versnaperingen, certificaat en terugkomochtend.

Reiki 3B

Indien je door wilt gaan om zelf mensen voor Reiki op te gaan leiden en daarmee Reiki-inwijdingen te geven, dan kun je de Reiki 3B cursus volgen. Dit is een persoonlijk ontwikkelingstraject van ongeveer een jaar, waarbij je wordt gecoacht en begeleid om zelf inwijdingen te geven, Reiki cursussen te geven en oefen- / terugkomavonden te organiseren. Er zijn gemiddeld 5 coachingsessies nodig, daarnaast is er regelmatig contact via de mail. Naast de coachsessies is er een inwijdingsdag, waarbij je alle inwijdingen leert van Reiki 1 tot en met Reiki 3 én jij mag je eerste Reiki 1 cursus gaan geven onder begeleiding van mij waarbij ik je individueel coach om alles uit jezelf te halen en jij in compleet vertrouwen je eigen authentieke Reiki cursussen kunt gaan geven.

Kosten

De Reiki 3B traject van ongeveer 1 jaar bedraagt 1500 euro.