Zarah Velthausz, Doetinchem

Mijn eerste jaar opleiding holistisch therapeut zit er alweer bijna op.Zarah Lang gezocht naar een opleiding die bij me past, en op het moment dat ik er ook echt klaar voor was zag ik de site van ZoMa Opleidingen. In eerste instantie leek het te mooi om waar te zijn maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het precies is wat ik er van verwachte.
Zo terug kijkend op het eerste jaar zie ik een mooie ontwikkeling bij mezelf, gevoel van thuis komen maar soms ook nog een onwerkelijk gevoel "dit kan ik ook!".
Wat ik heel prettig vinden vindt binnen de opleiding is het gevoel van veiligheid waaruit je je mag ontwikkelen op een manier die bij jou past. Marjolein heeft hier een heel groot aandeel in. Ze kijkt naar je zonder oordeel en het gevoel van "je bent goed zoals je bent" geeft ze je ten alle tijden. Elke opleidingsdag ga ik met een fijn  gevoel naar huis, ook al is het soms confronterend of kom je jezelf tegen dat is ok en hoort ook bij het proces.
Ik heb erg veel zin in het tweede jaar en ben blij dat het nog niet voorbij is!
Mocht je dit lezen en twijfelen wat je uiteindelijk zou willen doen met de opleiding zou ik willen zeggen ga er onbevangen in en geef het jezelf cadeau. De weg er naar toe zal je al zoveel brengen dat het niet uitmaakt wat je einddoel is.