Marja Rouwenhorst, Sleen

Begin dit jaar voelde ik dat het tijd was om het roer om te gooien. Door Google kwam ik terecht op de website  van ZoMa opleidingen. Ik wist meteen dat ik contact moest gaan maken met Marjolein.
Marjolein heeft mij ingewijd in Reiki 1 en 2.Voor de inwijdingen wist ik al dat ik de opleiding tot Holistische Therapeute wilde doen. De inwijdingen en de opleidingen zijn het mooiste geschenk geweest dat ik mezelf maar kon geven. Het voelt als thuiskomen.
Marjolein is de liefste en meest begripvolle lerares die je je maar kan wensen. Ze voelt alles aan en ik ben samen met mijn mede studenten begonnen aan een prachtige reis. Terug naar onszelf!!
Wat een openbaringen en inzichten heb ik nu al opgedaan en ben nog niet eens op de helft. En wat een mooie vriendschappen met mijn mede studenten. Deze opleiding kan ik iedereen die zich wil verdiepen in zichzelf en een ieder die een eigen praktijk.
Wil starten heel erg aan bevelen. Het is het mooiste dat mij is overkomen.

Lieve Marjolein ik ben zo ontzettend blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Dank je wel voor wie je bent en wat je doet!