Mariëlle Kranenburg, Westervoort

Mijn eerste kennismaking met Marjolein was tijdens een consult... Wauw wat een verschijning en wat wist ze haarfijn te vertellen hoe ik in elkaar zit! 
Eindelijk iemand die me ècht wilde helpen.   Eindelijk voelde ik me begrepen en gehoord en wat voelde ik me een stuk 'lichter' toen ik de praktijk uitliep!  Hè hè eindelijk een eind aan mijn jarenlange zoektocht. Eindelijk...
Vervolgens heb ik reiki 2 bij ZoMa Opleidingen gedaan wat een erg mooie, verzorgde maar ook een intensieve dag was. Na deze dag had ik bijzondere en wonderlijke ervaringen ondervonden. Tijdens de terugkomdag bleek dat meerdere cursisten uit de groep dergelijke ervaringen hadden gehad en dat bleek/ blijkt "normaal" te zijn nadat je reiki inwijdingen hebt gehad :-).
Inmiddels ben ik enige maanden geleden begonnen met de opleiding tot Holistisch Therapeut die door Marjolein geweldig is   opgezet en wordt  begeleid èn verzorgd. De groep waarin ik zit ervaar ik ook zeker als erg prettig (altijd fijn om onder gelijkgestemde te zijn). Om samen op een mooie manier, met verschillende technieken, jezelf te vinden en je (spirituele) kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen is voor mij een grote ontdekkingstocht waarbij ; "Ken uzelf- dan ken je de ander" daarbij zeker tot zijn recht komt. 
Ben dan ook blij verheugd op wat er allemaal nog komen gaat. 
Ik merk dat er  steeds meer puzzelstukjes  op zijn plaats vallen en dat alles precies op het juiste moment op mijn pad is gekomen.... Toeval ? Nee toeval bestaat niet.
En engelen ? Ja die bestaan wel en daar is Marjolein er zeker 1 van !
Dankbaar dat dit allemaal op mijn pad is gekomen.