Daniëlla van de Zande, Westervoort

De opleiding Holistisch Therapeut welke Marjolein zelf ontwikkeld heeft ervaar ik als een zeer complete en volwaardige HBO studie. Ik begeef mij momenteel in het eerste jaar en kan nu al zeggen dat het voor mij als een warm bad is en als thuiskomen aanvoelt.
Marjolein is dan ook een uitstekende en professionele docente die niet alleen voor de groep, maar tevens in de groep staat. Zij weet haarfijn aan te voelen waar ieders kwaliteiten liggen, wat je nodig hebt op welk moment en waar extra aandacht nodig is. Ze durft je te confronteren daar waar nodig, altijd op een liefdevolle wijze zodat je optimaal gebruik kunt maken van je groeiprocessen. Voortdurende coaching is mogelijk door ook buiten de schooluren aanspreekbaar te zijn.
Ik leer vertrouwen te hebben in mijn intuïtieve vermogens, ontwikkel deze in mijn eigen tempo en door de zeer praktische insteek van de studie dagen, merk ik gaandeweg dat het geleerde zich razendsnel manifesteert. Mocht je overwegen een HBO studie tot Holistisch Therapeut te volgen, dan kan ik je deze opleiding bij Marjolein van harte aanbevelen!