Home / Blog / Marjolein over haar reis naar Bosnië

Marjolein over haar reis naar Bosnië

Vorige maand heb ik een bezoek gebracht aan de piramides van Bosnië. Dit is een vallei waar in 2005 maar liefst 11 piramides werden ontdekt. Er wordt gemeten dat er rond deze piramides een ongekend hoge helende trillingsfrequentie is, en dat kan ik helemaal beamen. Ik heb mij nergens eerder zó in alignment gevoeld als op deze energetische krachtplek. 

Leven in alignment

In alignment zijn is voor mij je één voelen met alles: de aarde, het universum, je hogere zelf.  

Op momenten van alignment is er ongekende mate van helderheid. Inspiratie stroomt door je heen. Inzichten komen binnen. Pijn, verdriet en oordeel vallen weg. Er is alleen maar bewust Zijn. 

Daar, op de top van de zonnepiramide, was het alsof ik alles vanuit een groter perspectief kon zien. Ik voelde feilloos aan wat ik te doen heb in het leven. Ik zag de shift die we doormaken als mens en hoe ZoMa daaraan bij kan dragen. Ik voelde – en zag! – hoe ons spirit team mij en mijn dochter begeleiden in iedere stap. Ik voelde een diepe dankbaarheid voor en vertrouwen in het leven. Wij worden allemaal zo geholpen door onze gidsen, zeker in bewuste alignment.

Hoe kom je in alignment?

Maar je hoeft niet af te reizen naar piramides in de heuvels van Bosnië om in alignment te komen. Deze verbinding voelen kan altijd en overal. Stel je voor dat je bij belangrijke keuzes niet eindeloos voor en tegens afstreept, maar kristalhelder voelt wat de juiste richting is.

Dat je bij iedere uitdaging in je leven stevig kan blijven staan (in het oog van de storm), omdat je voelt dat je geholpen wordt door jouw eigen spirit team. Of dat je moeiteloos jouw energie hoog kan houden, ongeacht waar of bij wie je bent, zodat je een bron van inspiratie en wijsheid kan zijn.

Sterker nog: dat is precies waarom ik de opleiding tot Spiritueel Coach ontwikkeld heb. Dit kwam vorig jaar door mij heen. Door je bewustzijn te verruimen leer je te bewegen tussen de (13!) verschillende dimensies in ons universum. De boodschappen en begeleiding die je ontvangt stellen je niet alleen in staat om zelf volledig vanuit overgave te leven, maar bieden je ook de gave om anderen te helpen.  

Meld je aan voor mijn exclusieve masterclass

In de speciale masterclass “Ontwikkel je multidimensionale gaven” op 10 juni om 19.00 uur leer ik je hoe ook jij jouw gaven kan ontwikkelen om af te stemmen op de verschillende dimensies.

Je ontdekt hoe je gebruik kan maken van alle wijsheid die in dit universum aanwezig is, zodat jij dit magische gevoel van alignment kan ervaren. Het helpt je om door de uitdagingen van het leven te navigeren, vertrouwen te voelen en lichter te leven.

Wat deze masterclass je gaat brengen:

  • Leer over de 13 spirituele dimensies, waaronder de Akasha-kronieken, zodat je de oneindige wijsheid van het universum kan inzetten om door het leven te navigeren
  • Ontdek hoe jij jouw multidimensionale gave kunt ontwikkelen zodat je inzichten, begeleiding en inspiratie kan ontvangen die je lichter laten leven
  • Ontvang tips van mij hoe je in het dagelijks leven vanuit alignment kan leven en zo hetzelfde gevoel van helderheid kan ervaren als ik bij de Bosnische piramides voelde

 

Schrijf je gratis in voor de masterclass

Anderen lazen ook

  • 04.06.2024

    Marjolein over haar reis naar Bosnië

    Lees de blog
  • 24.01.2024

    De helende kracht van het aankijken van schaduwstukken

    Lees de blog
  • 10.01.2024

    Kwetsbaarheid en veiligheid

    Lees de blog